lunes, 30 de enero de 2017

Calculator acoperis in 4 ape

Calculator acoperis online gratuit. Cu acest instrument puteti sa va calculati suprafetele diferitelor configuratii de acoperis cu sau fara lucarne. COMPLETEAZA DATELE ACOPERISULUI TAU!


Va recomand sa folositi acest calculator doar in scop informativ. Se introduc doar cifre (1 au 10) nu (14M sau 10m ). Proiect de sarpanta in ape realizat cu RoofCon TrussCon. Sarpanta prefabricata industrializate.


Cu ajutorul acestei aplicatii fiecare client isi poate calcula estimativ necesarul de materiale pentru tipul de acoperis din tigla metalica. Acoperis cu ape si Luncarna lunga. Nu uitati calculul final va fi facut de un reprezentant si poate fi diferit de rezultatul acestui calculator. Presupunand ca acoperisul este unul in patru ape simplu, asezat pe o casa in forma de dreptunghi, pentru a afla exact suprafata lui trebuie . Pentru simplitate, vom considera un acoperis simetric.


Alege tipul de acoperis Dimensiunile acoperisului Alege culoarea Rezultate. Ploiesti de calitate la un pret bun! Nu garantam acuratetea rezultatelor, pentru un calcul corect va rugam contactati un reprezentant vanzari. Pentru un astfel de acoperis cu o suprafata de circa 100mp, producatorii de pe piata . Cati mc de lemn pentru acoperis in ape 17m × 9. Peretii fundamentului nu sunt utilizati, ei sunt . Cea mai ieftină variantă de acoperiş.


Cum se face o casa in doua saptamani - Duration: :48. Deschiderea şarpantei L = 1m Înalţimea şarpantei H = ,m 2. Acţiunea din greutatea utilă – om pe acoperis Qk = KN 3. In program sunt multe tipuri de ferme predefinite, de la cele simple in doua ape pana la fermele de mansarda si pod locuibil. Trecut soli acoperis de viitor! Casa P+M cu acoperis in ape 100m. Casa cu acoperis in ape 250m.


Daca doriti ca tigla pentru acoperis sa fie usoara, optati pentru tigla metalica. Alte avantaje ale tiglei metalice sunt: rezistenta, flexibila, diversitate a nuantelor, . Cu RoofCon definim geometria şarpantei. Livrarea se face prin curierat rapid. Spre exemplu, un acoperiș de 150-2mp dacă trebuie reparat durează circa -6. ESTIMATOR PRET HALE METALICE CU STRUCTURA USOARA - UNIC ROTAREX.


Elementele componente ale unui acoperis cu sarpanta sunt: sipcile - suportul direct. Folosiţi aplicaţiile noastre simulator şi calculator pentru a vă imagina următorul acoperiş pentru locuinţa dvs. Se dau ca exemplu doua acoperisuri ( in doua ape fiecare ), cel mare avand. Tabla cutata- Depozit Materiale De Constructii Tabla zincata cutata 0.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares